boeken reisgidsen

Boeken en reisgidsen over Andalusie

Ontdek alles over de mooiste plaatsen en plekjes in dit prachtige gebied in Zuid-Spanje.

Boek Andalusie tips en informatie Wat en hoe in Andalusië
Het boek Wat en hoe in Andalusie
geeft u snel en gemakkelijk een overzicht van wat er te doen is in Andalusie:
– Inspirerende achtergrondartikelen om in de stemming te komen
– Uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden
– Allerlei tips om de massa voor te blijven
– Makkelijk te volgen tochten met gedetailleerde kaarten
РSelectie van de beste restaurants, eetcafés en hotels. Winkelen, entertainment en uitgaan
– Duidelijke kaarten bieden een totaaloverzicht van de bestemming
Capitool compact reisgids Andalusie
Deze capitool compact reisgids Andalusie staat boordevol informatie, illustraties en kaartmateriaal, en is door het formaat iets handzamer in het gebruik dan de grotere Capitool reisgidsen. De gids gaat uitvoerig in op de hoogtepunten van de streek Andalusie (o.a. Alhambra, Ronda en de Costa del Sol) en geeft tips over kerken, musea, activiteiten en eten en drinken. Tevens aandacht voor de verschillende streken in Andalusi√´, waaronder Sevilla, Granada en M√°laga. Hierna volgt praktische informatie over de voorbereiding en het verblijf (adressen en prijsindicaties, tarieven), afgesloten door een register en woordenlijstje Spaans. Veel top 10 lijstjes en een beperkt aanbod aan geschiedenis,¬†achtergrond informatie, accommodatie aanbod (hotels) en wandelingen (wandeltochten). De ‘normale’ Capitoolgids biedt hierover meer informatie. Wel veel kleurenfoto’s en ge√Øllustreerde kaartjes en plattegronden op klein formaat, terwijl op de uitvouwbare voor- en achterflap overzichtskaarten zijn afgedrukt.
Een optimist in Andalusie Een optimist in Andalusië (leesboek, pocket-editie)
In Een optimist in Andalusië vertelt Chris Stewart over zijn ervaringen in het warme zuiden van Spanje. Met veel humor maakt hij ons deelgenoot van zijn pogingen om van El Valero een echte boerderij te maken met schapen in de wei en kippen op het erf, van zijn vriendschap met buurman Domingo, zijn avonturen met lokale boeren en herders en van de geboorte van dochter Chloë.
Routekaart Andalusie ANWB wegenkaart ANWB Wegenkaart Spanje Andalusië
En voor als u met de auto Andalusie gaat verkennen is het zeker handig om de officiële ANWB routekaart mee te nemen aangezien niet elke huurauto over een navigatie-systeem beschikt. Daarnaast wilt u waarschijnlijk juist ook graag eens binnenwegen nemen die u door de mooiste landschappen leiden of door de prachtige bergen met diverse uitkijkpunten. De wegenkaart  van Andalusie is dan zeer handig om bij u te hebben.